Bart De Pauw buiten levensgevaar na vermoedelijke poging tot zelfdoding

Televisiemaker Bart De Pauw (54) is op dit moment bij bewustzijn en buiten levensgevaar. Dat vertelt zijn vrouw aan de redactie van Het Laatste Nieuws. Eerder op de dag was hij met spoed opgenomen in het Heilig Hartziekenhuis Lier.

Vanochtend bracht een ambulance Bart De Pauw met spoed van zijn woning naar het ziekenhuis van Lier. Dat gebeurde, zegt zijn vrouw Ines De Vos aan Het Laatste Nieuws, na een “vermoedelijke zelfmoordpoging”.
 
“Bart zat de laatste tijd heel diep, dat kan je wel begrijpen. Hij loopt rond met groot verdriet, kwaadheid en grote schaamte. Soms gaat het relatief goed met hem. Op andere dagen lukt het niet. We hopen hierdoor te geraken. En willen er nu natuurlijk zijn voor Bart. We willen dit in alle rust nu kunnen verwerken en hopen dat iedereen ons nu ook die rust gunt.”

> Actrices Cafmeyer en Henrard krijgen prijs voor inzet tegen grensoverschrijdend gedrag

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.