Verkleining van de digitale kloof!

Verkleining van de digitale kloof!

De coronapandemie heeft de waarde van telegeneeskunde voor veel aandoeningen duidelijk gemaakt. Patiënten hoeven zich niet te verplaatsen om op consultatie te gaan, die kan gewoon online gebeuren. In diezelfde periode werd ook de digitale kloof binnen onze samenlevingen duidelijk.

Kamercommissie Defensie keurt voorstel goed voor meer psychosociale begeleiding militairen

Kamercommissie Defensie keurt voorstel goed voor meer psychosociale begeleiding militairen

De Kamercommissie Defensie heeft woensdag unaniem een voorstel van resolutie goedgekeurd voor een betere psychosociale begeleiding voor militairen. Dat moet onder meer gebeuren via een 'adaptatiesas', dat is een tussenfase tussen het werk op het terrein van de missie en de thuiskomst, zeggen initiatiefnemers Jasper Pillen en Tania De Jonge van Open VLD.

Toekomstige evenementen

Laatste reacties

 • plastic is onmisbaar en kan perfect ecologisch worden aangewend, mits het niet in de natuur wordt verspreid. Het probleem is NIET de plastic, maar WEL de mens die - in sommige regio's - plastic afval in de waterwegen "dumpt". Plastic kan worden gerecycleerd, of worden verbrand in...

  Microplastics: nog gevaarlijker dan we dachten

 • Schitterend artikel....

  Voorkomen is beter dan genezen

 • De foto’ s op de sigaretten pakjes zijn te “glossy “ om af te schrikken !
  Misschien kan gratis ramptoerisme georganiseerd worden naar palliatieve eenheden voor terminale longkankerpatienten dank zij roken !
  Bij het buitenkomen krijgen ze 1 gratis stang sigaretten , net als...

  Eerst zien, dan geloven

 • Het zijn niet altijd vrouwen in de meno pause de dag van vandaag , het begint op steeds jongere leeftijd en onafhankelijk van het geslacht !
  Die gasten zitten bij de langdurig zieken en aan de zieke bont en vele problemen zitten niet in hun broek maar tussen hun oren !
  De...

  Fibromyalgie en seksuele gezondheid: onderbelicht bij een onderbelichte ziekte