"37 procent Belgen leden al voor coronacrisis psychologisch" (Test-Aankoop)

Uit een enquête over het voorkomen van depressie en angststoornissen die Test-Aankoop eind 2019 afnam bij 2.000 ondervraagde volwassen Belgen tussen 25 en 74 jaar bleek dat 37 procent symptomen meldde van psychologische problemen.

Werkgevers zien burn-outpatiënten als minder stressbestendig en minder zelfstandig

Werkgevers zien burn-outpatiënten als minder stressbestendig en minder zelfstandig

Werkgevers zien kandidaten die aan een burn-out hebben geleden als minder stressbestendig en minder zelfstandig. Dat blijkt uit onderzoek van de UGent. Burn-out is bovendien schadelijker voor toekomstige aanwervingskansen dan andere redenen voor uitval, zoals een fysiek letsel.

Onze recente videos

Toekomstige evenementen

Laatste reacties

 • 'Arts in Nood' - 'Médecins en Difficulté' is bereikbaar op het nummer 080023460.
  Alle artsen en studenten geneeskunde in België kunnen beroep doen op deze organisatie, welke gesteund wordt door de Orde der Artsen.
  https://www.artsinnood.be/
  ...

  Zelfdoding bij artsen: wat zijn de cijfers?

 • Interessant dat ze moeilijk geïnfecteerd raken, maar dat is voor de mens (en voornamelijk kinderen) maar een deel van het probleem : in welke mate en over welke periode kan een gecontamineerd dier ( drops op de huid bvb eventueel van een geïnfecteerde mens) bij contact (knuffel,...

  Huisdieren en covid-19

 • de vermelding "600 TPI (draden per inch)" brengt ons geen stap dichter ....

  Efficiëntie van stoffen mondmaskers

 • Hoe kan een leek te weten komen of een bepaald katoen 600 TPI heeft? Zelf tellen zal helaas niet gaan. Een antwoord op die vraag hadden jullie zélf moeten meegeven aan de lezer!

  Efficiëntie van stoffen mondmaskers