ParadigMS Symposium

ParadigMS Symposium

Waar? Van der Valk Brussels Airport Hotel

Wanneer? 12.03.2020

ParadigMS en de Belgian Multiple Sclerosis Study Group (BSGMS) nodigen u uit om u te registreren voor het vijfde ParadigMS Symposium, dat zal plaatsvinden op donderdagavond 12 maart 2020 in het Van der Valk Brussels Airport Hotel.

Net als vorig jaar bieden de workshops en de plenaire sessie u kennis die u onmiddellijk kunt toepassen in uw dagelijkse praktijk. Daarom verzoeken wij neurologen (praktiserend of in opleiding), verpleegkundigen, onderzoekers en andere medische professionals met belangsteling voor MS om 12 maart 2020 in hun agenda te blokkeren.

Deze vijfde editie van het ParadigMS Symposium begint om 17 uur met twee workshops en eindigt met presentaties door nationale en internationale sprekers. RIZIV/INAMI-accreditatie wordt aangevraagd.

Onderwerpen: Progressieve MS, stoornissen van het NMO-spectrum, biomarkers.

Inschrijvingskosten: Dankzij de sponsors van het Symposium zal slechts een symbolisch inschrijvingsbedrag worden gevraagd.

Nieuw: Simultaanvertaling uit het Engels in het Nederlands en Frans.


Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten op het ParadigMS Symposium van donderdag 12 maart 2020! Klik op deze link om de uitnodiging rechtstreeks in uw agenda te downloaden (iCal-bestand).

Prof. Bart Van Wijmeersch, Universiteit Hasselt en Revalidatie & MS Centrum Overpelt en Uittredend Voorzitter van ParadigMS

Prof. Bénédicte Dubois, Diensthoofd Neurologie UZ Leuven en Voorzitster van de Belgian Multiple Sclerosis Study Group