Pediatrische eetstoornissen: terugbetaling behandeling door multidisciplinair team

Het Riziv komt tegemoet in de prijs van de behandeling van pediatrische eetstoornissen door een multidisciplinair team in een ziekenhuis dat een overeenkomst met ons heeft gesloten. Dit multidisciplinair team is verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van het therapeutisch plan bij de behandeling van eetstoornissen bij kinderen, die al dan niet nood hebben aan kunstmatige voeding.

Dankzij deze overeenkomst zorgen we ervoor dat deze patiënten opgevolgd en behandeld worden door professionals met een bijzondere expertise in gastro-enterologie en/of kindervoeding en de behandeling van orale ontwikkelingsproblemen.

De overeenkomst voorziet in opvolging door het multidisciplinair team.

Wie komt in aanmerking voor de behandeling van pediatrische eetstoornissen door een multidisciplinair team en hoe is dat team samengesteld? Welke tegemoetkoming voorziet het Rizv? Op deze en andere vragen vindt u het antwoord op de site van het Riziv.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.